HOTELL HANÖBRIS
Ett retro- och designhotell i hjärtat av Kivik

Hotell Österlen

Stenshuvud ligger på Österlen nära Kivik

Vi har rum för 14 personer i enkelrum och 21 personer om man bor 14 personer i dubbelrum och 7 i enkelrum i Österlen Hotell. I alla dubbelrum finns det helkaklad dusch och wc. I fyra av våra sju enkelrum finns det bara wc, dusch i korridor, i övriga tre dusch och wc.


Hotell Österlen


Boka tid Hotell Österlen


Vi är stolta över vår historia därför behåller vi så klart vårt omtyckta gästkök och matsal för alla gäster som så vill att själva kocka i. Men för att kunna fortsätta utveckla Hanöbris är vi numera ett renodlat hotell där frukost, lakan och handdukar samt slutstädning alltid ingår. Vi kommer dock fortsätta att jobba hårt för att kunna erbjuda mest för pengarna i Kivik. Boka tid hotell i Österlen

Sök hotell i Österlen nu med bästa pris.

I en unik retromiljö erbjuder vi kostnadseffektiva möten med ett personligt engagemang i Österlen. Anmäl dig gärna till vårt Hotell Nyhetsbrev! Med lagom regelbundenhet skickar vi ut erbjudanden och information om viktiga tilldragelser som till exempel när äppelträden blommar.

Kontakta oss redan idag! Tel: 0414-700 50

 

Boka tid hotell i Österlen
64
4.5 / 5 stars
  • Vägbeskrivning

    Busshållplatsen "Kivik torget" ligger 300 meter från Hanöbris Vandrarhem och hotell.
    Länsbuss 3 går mellan Kristianstad (5 mil) Simrishamn (1,8 mil) och stannar i Kivik. Närmaste järnvägsstation finns i Simrishamn, där går pågatåg till Malmö via Ystad.
    För mer information om gå in på www.skanetrafiken.se

 

Design Hemsida av Intendit Webbyrå - Sitekarta XML