HOTELL HANÖBRIS
Ett retro- och designhotell i hjärtat av Kivik
 • bokaknapp
   
 • Gästbok

  • Tack för en trevlig vistelse på ert fina hotell, som är så smakfullt inrett. Tror jag var här som barn på 60-talet också.

   Ylva och Per.  
  • Vad roligt att se den fantastiska förvandlingen som Hanöbris genomgått. Så väl genomtänkt & utfört. Fräscht, vackert, smakfullt och stiligt.

   Emma, Carl, Benjamin och Klara  
  • Det här är ett ställe med mycket kärlek och känsla för helhet, en plats med en historia att bära med sig hem och skicka vidare till flera. Vi har laddat batterierna.

   Katharina och Robert  
  • Tack för ett par mycket trevliga dagar i en helt unik sextiotalsmiljö, god mat och skön sömn.

   Marja och Kaj  
  • En helt underbar 50-talsupplevelse. Det här gillar vi.

   Heléne, Roger och Jenny  
  • Thank you very much, we had a great stay in your hostel and we liked the cool retro style a lot!

   Hannoli & Micki  
  • Vilket ställe!
   Totalt förvandlat sedan förra gången. Typ 10 år sedan.


   Mycket bra.  
  • Mysigt, charmigt och hemtrevligt. Tack för alla bra tips om bad och mat!

   Paula  
  • Tack för en angenäm vistelse i en häftig retromiljö. Vi kommer att rekommendera detta samt i möjligaste mån återvända!

   Stig och Eva  
  • Tack för bra service & för ett mysigt, charmigt och fräscht boende.

   Kan varmt rekommenderas.


   Hanna & Johannes  
  • Tack för en vistelse i personlig miljö – helt i tiden a la ”Mad men”. 

   Josefin och Stefan  
  • På roadtripp genom Österlen, bott på olika ställen, detta är i särklass det coolaste och snyggaste.


   Tea och Anna  
  •  Tack för en superfin vecka hos er! Sköna sängar, god frukost och superfin service.


   Kramar från ”Arga snickaren teamet”  

   
 •  

Bokningsvilkor

Bokning
En bokning är bindande i och med att vi har bekräftat den. Detta kan ske muntligen eller skriftligen.

Bokningsinformation
Sängarna står bäddade vid ankomst. Frukost serveras mellan 8 och 10 dagligen. Var god och meddela eventuella matallergier i förväg. Vi gör en lättare städning av rummet dagligen. Man har tillgång till vårt gästkök alla dygnets timmar. Incheckning från 15.00 och utcheckning senast 12.00 på avresedagen. Fri parkering i direkt anslutning till Hanöbris, behöver ej förbokas. Hanöbris är naturligtvis ett helt rökfritt hotell utom på särskild anvisad plats, det gäller även balkonger och uteplatser.

Era rättigheter
Om vi inte kan ge er rum enligt överenskommelse, har ni rätt att utan merkostnad få ett likvärdigt eller bättre rum inom hotellet eller på hotell med likvärdig standard.

Era skyldigheter
Man ska vårda rummet och dess inventarier väl, ni ansvarar själv för dom skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att ni eller någon i ert sällskap varit vårdslös. Då vi är ett retro hotell med många teak möbler bör man tänka på att det är ett känsligt träslag för värme och fukt.

Avbokningsregler
Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 18.00 två dagar innan ankomst via mail eller telefon (+4641470050 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ) det går ej att lämna meddelande på telefonsvarare. För att undvika missförstånd gällande avbokning skickar vi en bekräftelse via mail. Spara denna som bevis på din avbokning. Vid avbokning efter 18.00 dagen innan ankomst får man betala första natten, om man uteblir från sin reservation utan att meddela får man betala hela vistelsen.

Hitta hit
Längs en av Sveriges vackraste vägar som går mellan Brösarp och Simrishamn ligger Kivik. Mitt i byn. vid skylten "Kungagraven 1" (Eliselundsvägen) svänger man ner till vänster om man kommer från Brösarp och till höger om man kommer från Simrishamn. Efter 200 meter sväng höger på Bokekullsvägen - framme.

Betalning
All betalning sker vid ankomst. Vi accepterar kontanter, Bankkort, Visa och Mastercard.

Husdjur
Inga husdjur är tillåtna på Hanöbris.

Avresa i förtid
Har man bokat för en viss tid men avreser tidigare ska mam meddela oss senast 18.00 dagen innan man tänker resa. Annars får man betala för ytterligare en dag.

Gruppbokningar
Med gruppbokningar menas bokningar av tre rum eller flera. Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 30 dagar innan ankomst. Om man avbeställer senare får man betala 50% av den totala kostnaden. Vid senare avbokning än 7 dygn innan ankomst (168 timmar) utgår full betalning. Vid betalning mot faktura skall detta göras inom 10 dagar från det att man mottager fakturan. Om betalningsfristen överskrids har vi rätt att fakturera dröjsmålsränta från förfallodagen med gällande referensränta med ett tillägg av åtta procentenheter samt en påminnelseavgift. Vid fakturering tillkommer en faktureringsavgift på.

Reservation för prisändringar
Vi reserverar oss mot prishöjningar som vi inte själva kan råda över. T.ex. momshöjningar mm.

Öppettider
Vi är ett säsongsöppet hotell som har öppet från 1 april eller påsken, beroende av vilket som kommer först tom månadsskiftet oktober/november för exakt datum var god och se under boka.

 • Vägbeskrivning

  Busshållplatsen "Kivik torget" ligger 300 meter från Hanöbris Vandrarhem och hotell.
  Länsbuss 3 går mellan Kristianstad (5 mil) Simrishamn (1,8 mil) och stannar i Kivik. Närmaste järnvägsstation finns i Simrishamn, där går pågatåg till Malmö via Ystad.
  För mer information om gå in på www.skanetrafiken.se

 

Design Hemsida av Intendit Webbyrå - Sitekarta XML