KIVIK
Frukosten
Börja dagen tillsammans med Sigvard Bernadotte, Marianne Westman, Karl Holmberg, Gunnar Ander, Digsmed, Nils Johan mm. Det är designers och formgivare från 60-talet vars alster vi använder när vi presenterar vår omtyckta frukostbuffé.
Vi bakar egna frallor på morgnarna och så har vi danskt rågbröd från det lokala bageriet samt skivat rostbröd, knäckebröd och kex . Vi har också 4 sorters yoghurt*, filmjölk*, mjölk*, müsli, granola, Kellogs special-k och till det solrosfrö, linfrö, chiafrön, russin* och pumpakärnor.
Det finns naturligtvis kaffe*(Zoegas Hazienda) men också tre sorters löste och åtta sorters påste samt chokladdryck* och till det äpplemust från Kiviks musteri, apelsinjuice* och Proviva.
På smörgåsen kan du välja mellan rökt skinka, salami, ost, leverpastej*, Philadelphiaost, Lemon Curd, Jordnötssmör, Hasselnötskräm* eller brieost. Vi serverar också ägg*, kaviar, hemlagade marmelader, äpplemos*, tomat, gurka, paprika*, rädisor, honung och stort fruktfat efter säsong.
Vårt mål är att ha så mycket ekologiska produkter som möjligt på vår frukostbuffé och vi försöker välja fler ekologiska varor för varje år. Närproducerat ser vi också som en självklarhet.
För miljön och priset skull använder vi inga små engångsförpackningar.
Har ni några matallergier så är det inga problem, vi är tacksamma om ni meddelar oss detta i förväg om möjligt.
*ekologiskt